Events
  • No Events
July 2020
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Bulletin board

Редовни професори

  Д-р Владо Тимовски  
  Д-р Мирослава Николоска 
  Д-р Мито Спасовски 
  Д-р Аида Ислам 
  Д-р Благица Петковска 
  Д-р Розалина Попова Коскарова 
  Д-р Билјана Маленко 
  Д-р Вехби Кадриу 
  Д-р Ѓулумсере Касапи 
  Д-р Сузана Никодиновска-Банчотовска 
  Д-р Татјана Котева Мојсовска 
  Д-р Билјана Камчевска 
Д-р Емиљ Сулејмани
Д-р Светлана Камџијаш
Д-р Слаѓана Јакимивиќ
Quick links
________________________

________________________

________________________

________________________

________________________