Events
  • No Events
May 2022
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Bulletin board

Информација за Првиот Академски час на 15 септември во 10 часот

Се информираат студентите и вработените на Педагошкиот факултет   „ Св.Климент Охридски “- Скопје, дека Првиот Академски час за сите запишани студенти во прва година, во учебната 2016/2017 година, ќе се одржи на 15.09.2016 година со почеток во 10:00 часот, во АМФ на Факултетот.

На запишаните студенти, на Првиот Академиски час, ќе бидат доделени индексите од страна на Деканот на Факултетот  проф. д-р Емиљ Сулејмани.

Ве молиме за присуство.

                                                                                        Од

Деканатската управа

Quick links

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________