Events
  • No Events
November 2022
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
Bulletin board

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА НАСТАВНИТЕ АКТИВНОСТИ ПО ПРЕДМЕТОТ ФИЗИЧКО ВОСПИТАНИЕ

 

СЕ ИЗВЕСТУВААТ ВОНРЕДНИТЕ СТУДЕНТИ И СТУДЕНТИТЕ КОИ СТУДИРААТ ПО ПРОЕКТОТ 30/35, ЗА СИТЕ НАСТАВНИ ЈАЗИЦИ И ГРУПИ, ДЕКА СПРОВЕДУВАЊЕТО НА НАСТАВНИТЕ АКТИВНОСТИ (ТЕОРЕТСКОТО ПРЕДАВАЊЕ) ПО ПРЕДМЕТОТ ФИЗИЧКО ВОСПИТАНИЕ ЗА ЗИМСКИОТ И ЛЕТНИОТ СЕМЕСТАР ЗА УЧЕБНАТА 2016/2017 ГОДИНА, КАЈ ПРОФ. Д-Р СЛАВИЦА НОВАЧЕВСКА ЌЕ СЕ РЕАЛИЗИРААТ НА 16.02.2017 ГОДИНА (ЧЕТВРТОК), ВО 16.00 ЧАСОТ ВО ПРОСТОРИЈА 116.

НА ИСТОТО ПРЕДАВАЊЕ КОЕ Е ЗАДОЛЖИТЕЛНО, ВО ИНДЕКСИТЕ ЌЕ ДОБИЕТЕ ПОТПИСИ ЗА ДВАТА СЕМЕСТРА, ОДНОСНО ЗА ЗИМСКИОТ И ЛЕТНИОТ (2016/2017) ГОДИНА.

 

                                                                                          ПРЕДМЕТЕН ПРОФЕСОР

                                                                                ПРОФ. Д-Р СЛАВИЦА НОВАЧЕВСКА

 

Quick links

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________