Events
  • No Events
September 2021
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Bulletin board

Се известуваат сите студенти го полагаат предметот Историја кај проф. д-р Б. Петровски

ИЗВЕСТУВАЊЕ

 

Се известуваат сите студенти од сите групина македонски, албански и турски наставен јазик (редовни, вонредни, од проектот 40/45) кои го полагаат предметот Историја кај проф. д-р Б. Петровски и проф. д-р Б. Илиевскидека испитите закажани на 28.1.2017 г. се презакажуваат на 30.1.2017 г. во следниве термини:

  1. За студентите на албански наставен јазик во 15 часот, просторија бр. 115
  2. За студентите на македонски и турски наставен јазик во 17 часот, просторија бр. 115.
Quick links

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________