Events
  • No Events
November 2022
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
Bulletin board

Се известуваат студентите кои полагаат испит кај проф. д-р Владо Талевски

ИЗВЕСТУВАЊЕ за предметот

Основи на музичкото образование со музички инструменти

(група: Одделенска настава)

 

  1. Се известуваат студентите (редовни и вонредни) кои студираат по студиската програма 2013-2014 дека испитот по предметот Основи на музичкото образование со музички инструменти кај проф. д-р Владо Талевски наместо на 15.1.2017 г. ќе се одржи на 16.1.2017 г. во 9.00 часот во просторија бр. 8.
  2. Се известуваат студентите од проектот 40/45 кои студираат по студиската програма 2013-2014 дека испитот по предметот Основи на музичкото образование со музички инструменти кај проф. д-р Владо Талевски наместо на 15.1.2017 г. ќе се одржи на 16.1.2017 г. во 16.00 часот во просторија бр. 8.

 

ИЗВЕСТУВАЊЕ за предметите:

Основи на музичкото воспитание со музички инструменти и Музичко воспитание со методика

(група: Предучилишно воспитание) 

 

  1. Се известуваат студентите (редовни и вонредни, Предучилишно воспитание) кои студираат по студиската програма 2013-2014 дека испитот по предметот Основи на музичкото воспитание со музички инструменти кај проф. д-р Владо Талевски наместо на 15.1.2017 г. г. ќе се одржи на 16.1.2017 г. во 9.00 часот во просторија бр. 8.
  2. Се известуваат студентите од проектот 40/45 кои студираат по студиската програма 2013-2014 дека испитот по предметот Основи на музичкото воспитание со музички инструменти кај проф. д-р Владо Талевски наместо на 15.1.2017 г. ќе се одржи на 16.1.2017 г. во 16.00 часот во просторија бр. 8.
  3. Се известуваат студентите (редовни и вонредни) кои студираат по студиската програма 2013-2014 дека испитот по предметот Музичко воспитание со методика кај проф. д-р Владо Талевски ќе се одржи на 14.1.2017 г. во 11.00 часот во просторија бр. 8.
  4. Се известуваат студентите од проектот 40/45 кои студираат по студиската програма 2013-2014 дека испитот по предметот Музичко воспитание со методика кај проф. д-р Владо Талевски ќе се одржи на 14.1.2017 г. во 16.00 часот во просторија бр. 8.

 

 

 

 

 

 

Quick links

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________