Студ. парламент
Докторски студии
Доквалификација

_________________________

Информации

септември 2023
П В С Ч П С Н
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Огласна табла

8 Декември, празникот на големиот просветител и учител св. Климент Охридски

_utf-8_b_0j_qvtc60ldqvdcwinc30lag0khqstc10yfqtq_-_utf-8_b_0l3qscdqsnc60ldqtnc10lzqungy0lauanbn__utf-8_b_0j_qvtc60ldqvdcwinc30lag0khqstc10yfqtdc9_-_utf-8_b_0lag0ldqutcw0ltqtdc80ljrmncwideuanbn_

Во пресрет на 8 Декември, празникот на големиот просветител и учител св. Климент Охридски, Педагошкиот факулет „Св. Климент Охридски“ – Скопје ги одбележува својот патронен празник и големиот јубилеј 1100 години од упокојувањето на својот патрон.

По тој повод, на 7.12.2016 г. (среда), со почеток во 11.00 часот, ќе се одржи Свечена академија во амфитеатарот на Педагошкиот факултет „Св. Климент Охридски“ – Скопје.

За нас ќе претставува голема чест и задоволство доколку и Вие со Вашето присуство го збогатите овој свечен момент.

Ви благодариме!

 

Në vigjile të 8 dhjetorit, festës së mësuesit dhe arsimdashësit shën Kliment Ohridski, Fakulteti Pedagogjik “Shën Kliment Ohridski” – Shkup, e feston festën e patronit të tij dhe jubileut të madh 1100 vjet të vdekjes së patronit të tij. Me këtë rast, më 7.12.2016 (e mërkurë), me fillim në në orën 11.00, do të mbahet Akademi solemne në amfiteatrin e Fakultetit Pedagogjik “Shën Kliment Ohridski” – Shkup.

Për ne do të paraqet nder i madh dhe kënaqësi nëse Ju me prezencën tuaj e begatoni këtë çast solemn.

 

8 Aralık, Büyük eğitimci ve öğretmen “Aziz Kliment Ohridski”nin ölümünün 1100’cü yılı anısına,  Üsküp’teki “Aziz Kliment Ohridski ” Pedagoji-Eğitim fakültesi patronatı yıldönümünü kutluyor.

Bu vesileyle, 07/12/2016 (Çarşamba), saat 11:00 de Üsküp’teki “Aziz Kliment Ohridski ” Pedagoji-Eğitim fakültesinin büyük anfisinde Akademik şölen düzenlenecektir.

Böyle bir şölene sizin de katılmanızla ve bu anı daha da zenginleştirdiğiniz için bizim için büyük bir onur ve zevk olacaktır.

Teşekkürler!

УПИСИ 2022/2023
Септември Сесија23
______________________

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________