Студ. парламент
Докторски студии
Доквалификација

_________________________

Информации

септември 2023
П В С Ч П С Н
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Огласна табла

Соопштение за предметот Инклузивно образование

   СООПШТЕНИЕ

 

Им се соопштува  на вонредните студенти, кој го слушаат предметот Инклузивно образование кај проф. д-р Зора Јачова, дека скратената настава по наведениот предмет ќе се реализира на ден 19.11.2016 год. (Сабота) во 15:00 часот,   просторија 114.                                                                       

                                                                 Продекан за настава

                                                          проф. д-р Весна Макашевска

 

  

 СООПШТЕНИЕ

 

Им се соопштува на студентите, кои студираат по студиската програма 2010/2011, и кои го имаат запишано предметот Инклузивно образование како задолжителен предмет, кај проф. д-р Зора Јачова, дека предавањето ќе се реализира на ден 21.11.2016 год. (Понеделник) во 14:30 часот,  предавална 116.

 

                                                                Продекан за настава

                                                         проф. д-р Весна Макашевска

СООПШТЕНИЕ

Им се соопштува на студентите, кои студираат по студиската програма 2013/2014, и кои го избрале предметот Инклузивно образование од Универзитетската листа на слободни изборни предмети,  кај проф. д-р Зора Јачова, дека предавањето ќе се реализира на ден 25.11.2016 год. (Петок) во 10:00 часот, предавална 116.

 

                                                                   Продекан за настава

                                                          проф. д-р Весна Макашевска

УПИСИ 2022/2023
Септември Сесија23
______________________

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________