Events
  • No Events
August 2022
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Bulletin board

Некатегоризирано

Соопштение за предметот Инклузивно образование

   СООПШТЕНИЕ

 

Им се соопштува  на вонредните студенти, кој го слушаат предметот Инклузивно образование кај проф. д-р Зора Јачова, дека скратената настава по наведениот предмет ќе се реализира на ден 19.11.2016 год. (Сабота) во 15:00 часот,  … Continue reading

ОДЛОЖЕНА планинарска тура „Водно 2016“

Поради лошите временски услови планираната традиционална планинарска тура „Водно 2016“ која беше предвидено да се одржи на 9 ноември 2016 година (среда) ќе биде одложена. За терминот на одржување ќе следи дополнителна информација!

КОНКУРС ЗА НАЈДОБАР ЕСЕЈ

КОНКУРС 

          Педагошкиот факултет „Св. Климент Охридски“ во Скопје повеќе години наназад презема активности со кои го чествува свечениот ден на светителот Климент Охридски како наш Патронен празник. Во рамките на… Continue reading

КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НАГРАДА ЗА НАЈДОБАР СТУДЕНТ

Педагошки факултет „Св. Климент Охридски“ во Скопје распишува

КОНКУРС
ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НАГРАДА ЗА НАЈДОБАР СТУДЕНТ

 

Услови за конкурирање:

  1. Првпат запишан како редовен студент во IV година на студии.
  2. Потребни документи за конкурирање:

Решение за прием на кандидати ТРЕТ УПИСЕН РОК 2016/17

Одделенска настава македонски- Приватна квота

Одделенска настава турски- Вонредни

Предучилишно воспитание македонски – Приватна квота

Предучилишно воспитание албански – Приватна квота

Предучилишно воспитание турски – Приватна квота

Библиотекарство

Предучилишно воспитание албански – Нерангирани

Информација за Првиот Академски час на 15 септември во 10 часот

Се информираат студентите и вработените на Педагошкиот факултет   „ Св.Климент Охридски “- Скопје, дека Првиот Академски час за сите запишани студенти во прва година, во учебната 2016/2017 година, ќе се одржи на 15.09.2016 година со почеток во 10:00 часот,… Continue reading

ЈАВЕН ОГЛАС за ангажирање на Тутори за реализација на туторска поддршка за ученици

ЈАВЕН ОГЛАС за ангажирање на Тутори за реализација на туторска поддршка за ученици Роми кои учат во основно образование во Р.Македонија за учебната 2016/17 година Здружението за поддршка на маргинализирани групи Ромски Ресурсен Центар – Скопје и Асоцијација… Continue reading

Quick links

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________