Events
  • No Events
January 2023
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Bulletin board

Некатегоризирано

1 2 3 7

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА НАСТАВНИТЕ АКТИВНОСТИ ПО ПРЕДМЕТОТ ФИЗИЧКО ВОСПИТАНИЕ

 

СЕ ИЗВЕСТУВААТ ВОНРЕДНИТЕ СТУДЕНТИ И СТУДЕНТИТЕ КОИ СТУДИРААТ ПО ПРОЕКТОТ 30/35, ЗА СИТЕ НАСТАВНИ ЈАЗИЦИ И ГРУПИ, ДЕКА СПРОВЕДУВАЊЕТО НА НАСТАВНИТЕ АКТИВНОСТИ (ТЕОРЕТСКОТО ПРЕДАВАЊЕ) ПО ПРЕДМЕТОТ ФИЗИЧКО ВОСПИТАНИЕ ЗА ЗИМСКИОТ И ЛЕТНИОТ СЕМЕСТАР ЗА УЧЕБНАТА 2016/2017 ГОДИНА, КАЈ ПРОФ.… Continue reading

Соопштение по повод Нова година

Деканот на Факултетот, во свое лично име и во име на Деканската управа на сите вработени и студенти на Факултетот им ја честите Новата 2017 год. и престојните Божикни празници  на оние кои истите ги празнуваат.

Имено се соопштува… Continue reading

Се известуваат студентите кои полагаат испит кај проф. д-р Владо Талевски

ИЗВЕСТУВАЊЕ за предметот

Основи на музичкото образование со музички инструменти

(група: Одделенска настава)

 

  1. Се известуваат студентите (редовни и вонредни) кои студираат по студиската програма 2013-2014 дека испитот по предметот Основи на музичкото образование со музички инструменти кај проф. д-р… Continue reading

ИЗВЕСТУВАЊЕ за предметот Методологија на педагошките истражувања кај проф. д-р Мариета Петрова

 ИЗВЕСТУВАЊЕ

 

Се известуваат сите студенти од сите групи (редовни, вонредни, од проектот 40/45) кои го полагаат предметот Методологија на педагошките истражувања кај проф. д-р Мариета Петрова дека испитот ќе се одржи на 11.1.2017 г. во 16 часот во АМФ.

Се известуваат сите студенти ои полагаат кај проф. д-р Сузана Никодиновска-Банчотовска

ИЗВЕСТУВАЊЕ 

 

Се известуваат сите студенти од сите групи (редовни, вонредни, од проектот 40/45) кои полагаат кај проф. д-рСузана Никодиновска-Банчотовска дека сите испити закажани на 18.1.2017 г. се презакажуваат на 23.1.2017 г. во истите временски термини и во истите простории.

 

Се известуваат сите студенти го полагаат предметот Историја кај проф. д-р Б. Петровски

ИЗВЕСТУВАЊЕ

 

Се известуваат сите студенти од сите групина македонски, албански и турски наставен јазик (редовни, вонредни, од проектот 40/45) кои го полагаат предметот Историја кај проф. д-р Б. Петровски и проф. д-р Б. Илиевскидека испитите закажани на 28.1.2017 г.… Continue reading

Јануарска испитна сесија 2017 година

JANUARSKA ISPITNA SESIJA 2017-BIBLIOTEKARSTVO

JANUARSKA ISPITNA SESIJA 2017-BIBLIOTEKARSTVO-NOVA PROGRAMA 2013-2014

JANUARSKA ISPITNA SESIJA 2017-MAKEDONSKI I TURSKI-STUDISKA PROGRAMA 2013-2014

JANUARSKA ISPITNA SESIJA 2016-MAKEDONSKI I TURSKI-(star EKTS)

JANUARSKA ISPITNA SESIJA 2017-MAKEDONSKI I TURSKI-PROEKT 45-STUDISKA PROGRAMA 2010-2011 (1)

JANUARSKA ISPITNA SESIJA 20177-MAKEDONSKI I… Continue reading

По повод одбележувањето на 95-годишнината од раѓањето на Блаже Конески

По повод одбележувањето на 95-годишнината од раѓањето на Блаже Конески, познатиот македонски поет, писател, преведувач, научник и лингвист, централната свеченост на Друштвото на писателите на Македонија под наслов „Средба на генерации“ ќе се одржи на 19.12.2016 г. на… Continue reading

8 Декември, празникот на големиот просветител и учител св. Климент Охридски

_utf-8_b_0j_qvtc60ldqvdcwinc30lag0khqstc10yfqtq_-_utf-8_b_0l3qscdqsnc60ldqtnc10lzqungy0lauanbn__utf-8_b_0j_qvtc60ldqvdcwinc30lag0khqstc10yfqtdc9_-_utf-8_b_0lag0ldqutcw0ltqtdc80ljrmncwideuanbn_

Во пресрет на 8 Декември, празникот на големиот просветител и учител св. Климент Охридски, Педагошкиот факулет „Св. Климент Охридски“ – Скопје ги одбележува својот патронен празник и големиот јубилеј 1100 години од упокојувањето на својот патрон.

По… Continue reading

1 2 3 7
Quick links

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________