Студ. парламент
Докторски студии
Доквалификација

_________________________

Информации

септември 2023
П В С Ч П С Н
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Огласна табла

Документи

===================
01-02-2023

 1. Одлука за усвојување на Извештајот од самоевалуација на ПФСКО за период од 15,09,2019 до 30,12,2022
 2. Самоевалуација_Педагошки_факултет_2019-2022_(1)__30.1.2023__120_1

===================
25-02-2021

 1. Решение за почеток со работа на студиските програми од 2 циклуст едногодишни студии по одд и предучилишно воспитание на Педагошкиот Факултет
 2. Решение за акредитација на студиски програми одделенска настава 2 циклус студии1
 3. Решение за акредитација на студиски програми предучилишно воспитание 2 циклус студии1

===================
24-02-2021

 1. Гласник -462 (2) – Статут на Педагошки Факултет

===================
14-12-2020

 1. Решение за акредитација на одделенска настава 1 циклус (1)
 2. Решение за акредитација на предучилишно воспитание 1 циклус
 3. Решение за акредитација за студ програма за Библиотекарство 1 циклус
 4. Решение за почеток со работа за студ програма четиригодишни студии за Библиотекарство 1 циклус1
 5. Решение за почеток со работа за студиските програми одд и пред.вос прв циклус студии1 (1)
 6. STATUT PFSKO glasnik -462

===================
2018

 1. Почитувани во прилог можете да ја превземете завршната сметка на факултетот од 2018
  603-2018631-2018785-2018788-2018.

===================
2017

 1. Почитувани во прилог можете да ја превземете завршната сметка на факултетот од 2017
  603631785788.

===================
2016

 1. Почитувани во прилог можете да ја превземете завршната сметка на факултетот од 2016
  603, 631, 785, 788.

===================
09-2015

 1.  Одлука за прифаќање на наслов на тема за мр и утврдување ментор за Албина Кајоли1
 2.  Одлука за прифаќање на наслов на тема за мр и утврдување ментор за И.Исмаили1
 3. Одлука за прифаќање на наслов на тема за мр и утврдување ментор за И.Толовска1
 4. Список на ментори акредитирани за 2 циклус студии1
 5. Список на ментори акредитирани за 3 циклус студии1
УПИСИ 2022/2023
Септември Сесија23
______________________

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________