Студ. парламент
Докторски студии
Доквалификација

_________________________

Информации

септември 2023
П В С Ч П С Н
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Огласна табла

Деканска управа

  • проф. д-р Емил Сулејмани, декан
  • проф. д-р Весна Макашевска, продеканка за настава
  • проф. д-р Љуљзим Адеми, продекан за финансии
  • проф. д-р Маја Рауник-Кирков, продеканка за наука
  • проф. д-р Елизабета Бандиловска, раководител на Институтот за одделенска настава
  • проф. д-р Леонора Јегени, раководителка на Институтот за предучилишно воспитание
  •    доц. д-р Анита Штерјоска – Митреска, раководител на Институтот за библиотекарство
  • дипл. правник Снежана Матовска, секретар на Факултетот
УПИСИ 2022/2023
Септември Сесија23
______________________

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________