Студ. парламент
Докторски студии
Доквалификација

_________________________

August 2020
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Огласна табла

Упис на нови студенти во учебна 2019/20

Во врска со претстојниот упис за нови студенти на прв циклус студии на студиските програми на УКИМ во Скопје, во академската 2019-2020 година,

Ве известуваме дека термините за упис се следниве:

.

-Прв уписен рок 29.8 и 30.8.2019 година, 

-Втор уписен рок 12.9 и 13.9.2019 година и 

-Трет уписен рок 25.9.2019 година.


УПИСИ 2020/2021
Септември сесија19
______________________

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________