Студ. парламент
Докторски студии
Доквалификација

_________________________

February 2021
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Огласна табла

Органи на факултетот

 

Наставно-научниот совет на Факултетот е стручен орган што го сочинуваат редовните професори, вонредните професори, доцентите и студентите.

Деканатската управа е орган на управување на Факултетот и брои 8 члена:

деканот,

продеканите,

раководителите на  институтите и

секретарот на факултетот.

Деканот врз основа на Статутот на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј” во Скопје раководи со Факултетот во согласност со правата, обврските и овластувањата пренесени од страна на ректорот.

УПИСИ 2020/2021
Септември Сесија20
______________________

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________