Студ. парламент
Докторски студии
Доквалификација

_________________________

Информации

септември 2023
П В С Ч П С Н
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Огласна табла

Огласна табла


Конкурс за избор на заменик студентски правобранител, Одлуки за избор и Формирање комисии за верификација на мандатите


РАСПОРЕД НА ПРЕДАВАЊА И ВЕЖБИ ЗА ЛЕТНИОТ СЕМЕСТАР 2020-2021


Конкурс за запишување на кандидати за ПЕДАГОШКА ДОКВАЛИФИКАЦИЈА за летниот семестар на учебната 2020/21 година


Распоред на испитна сесија ЈАНУАРИ-ФЕВРУАРИ 2021 Година


8 ДЕКЕМВРИ 2020 Г. НЕКА НИ Е ЧЕСТИТ ПАТРОНИОТ ПРАЗНИК! НЕКА НИ Е ЧЕСТИТ И ВЕКОВИТ НАШИОТ ГОЛЕМ ДЕН!


Одлука за утврдување на исполнетоста односно неисполнетоста на услови за пред.кандидати за претседател и чл. на ФСС на ПФСКО 2020


УПАТСТВО за спроеведување на избори за претседател и за членови на Факултетското студентско собрание 2020


–Соопштението за стипендии за студенти од прва година 2020


–Конкурс за Најдобар есеј 2020 по повод Патрониот празник на 8 Декември 2020


Одлука за дополнување на одлука услови за студирање 1 циклус запишани 2010/11год.


КОНКУРС ЗА НАЈДОБАР ЕСЕЈ


КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НАГРАДА ЗА НАЈДОБАР СТУДЕНТ


Листа на предмети од УКИМ


— ЗА РЕДОВНИТЕ СТУДЕНТИ ОД IваГОДИНА ОД ПЕДАГОШКИОТ ФАКУЛТЕТ ЗА НАСТАВАТА ПО ФИЗИЧКО ВОСПИТАНИЕ ВОI-СЕМЕСТАР ВО УЧЕБНАТА2016 2017


Процедурата за реализација за постапката за признавање на испити1


 

УПИСИ 2022/2023
Септември Сесија23
______________________

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________