Студ. парламент
Докторски студии
Доквалификација

_________________________

November 2022
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
Огласна табла

Конечна ранг листа од Втор уписен рок- 2022-2023

Конечна ранг листа од Втор уписен рок- 2022-2023 предучилипна алб. државна

Конечна ранг листа од Втор уписен рок- 2022-2023 предучилипна алб. вонредни

Конечна ранг листа од Втор уписен рок- 2022-2023 одделенска турски вонредни

Конечна ранг листа од Втор уписен рок- 2022-2023 библиотекарство државна квота

Конечна ранг листа од Втор уписен рок- 2022-2023 одделенска турски државна

Конечна ранг листа од Втор уписен рок- 2022-2023 одд. алб. вонредни

Конечна ранг листа од Втор уписен рок- 2022-2023 одделенска мак. ј државна квота

Конечна ранг листа од Втор уписен рок- 2022-2023 пред вос. мак. ј државна квота

Конечна ранг листа од Втор уписен рок- 2022-2023 одд. алб. приватна

Конечна ранг листа од Втор уписен рок- 2022-2023 пред вос. мак. ј вонредни

УПИСИ 2022/2023
Септември Сесија23
______________________

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________