Студ. парламент
Докторски студии
Доквалификација

_________________________

Информации

септември 2023
П В С Ч П С Н
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Огласна табла

Конечна ранг листа – прв уписен рок 2022/2023

Конечна ранг листа за прв уписен рок во учебната 2022-2023 библиотекарство специјални услови

Конечна ранг листа за прв уписен рок во учебната 2022-2023 библиотекарство вонредни

Конечна ранг листа за прв уписен рок во учебната 2022-2023 одд.алб. вонредни

Конечна ранг листа за прв уписен рок во учебната 2022-2023 одд.алб. државна квота

Конечна ранг листа за прв уписен рок во учебната 2022-2023 одд.алб. нерангирани под минимум

Конечна ранг листа за прв уписен рок во учебната 2022-2023 одд.мак. вонредни

Конечна ранг листа за прв уписен рок во учебната 2022-2023 одд.алб. приватна квота

Конечна ранг листа за прв уписен рок во учебната 2022-2023 одд.турски државна квота

Конечна ранг листа за прв уписен рок во учебната 2022-2023 одд.алб. нерангирани

Конечна ранг листа за прв уписен рок во учебната 2022-2023 одд.мак. државна квота

Конечна ранг листа за прв уписен рок во учебната 2022-2023 пред.вос. турски вонредни

Конечна ранг листа за прв уписен рок во учебната 2022-2023 пред.вос.мак. вонредни

Конечна ранг листа за прв уписен рок во учебната 2022-2023 пред.вос.алб. вонредни

Конечна ранг листа за прв уписен рок во учебната 2022-2023 пред.вос.алб. државна квота

Конечна ранг листа за прв уписен рок во учебната 2022-2023 пред.вос.мак. државна квота

 

УПИСИ 2022/2023
Септември Сесија23
______________________

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________