Студ. парламент
Докторски студии
Доквалификација

_________________________

August 2022
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Огласна табла

ИНФОРМАЦИЈА ЗА СЛОБОДНИ МЕСТА ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ ВО ВТОРИОТ УПИСЕН РОК 2021-2022 ГОДИНА НА ПЕДАГОШКИОТ ФАКУЛТЕТ „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ – СКОПЈЕ

ИНФОРМАЦИЈА ЗА СЛОБОДНИ МЕСТА ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ ВО ВТОРИОТ УПИСЕН РОК 2021-2022 ГОДИНА НА ПЕДАГОШКИОТ ФАКУЛТЕТ „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ – СКОПЈЕ

УПИСИ 2022/2023
Септември Сесија23
______________________

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________