Студ. парламент
Докторски студии
Доквалификација

_________________________

јануари 2023
П В С Ч П С Н
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Огласна табла

Конечни ранг листи на кандидатите примени во ПРВИОТ уписен рок 2021/2022 г.

Конечна ранг листа од Прв уписен рок 2021-2022 Предучилишно албански Државна квота

Конечна ранг листа од Прв уписен рок 2021-2022 Предучилишно албански Вонредни

Конечна ранг листа од Прв уписен рок 2021-2022 Предучилишно мак. вонредни

Конечна ранг листа од Прв уписен рок 2021-2022 Предучилишно мак. државна квота

Конечна ранг листа од Прв уписен рок 2021-2022 Предучилишно мак. специјални услови

Конечна ранг листа од Прв уписен рок 2021-2022 Библиотекарство државна квота

Конечна ранг листа од Прв уписен рок 2021-2022 Одд алб. нерангирани

Конечна ранг листа од Прв уписен рок 2021-2022 Библиотекарство вонредни

Конечна ранг листа од Прв уписен рок 2021-2022 Одд Турски државна квота

Конечна ранг листа од Прв уписен рок 2021-2022 Одд алб. вонредни

Конечна ранг листа од Прв уписен рок 2021-2022 Одд алб. Приватна квота

Конечна ранг листа од Прв уписен рок 2021-2022 Одд алб. Државна квота

Конечна ранг листа од Прв уписен рок 2021-2022 Одд м. Вонредни

Конечна ранг листа од Прв уписен рок 2021-2022 Одд м. специјални услови

Конечна ранг листа од Прв уписен рок 2021-2022 Одд м. државна квота

УПИСИ 2022/2023
Септември Сесија23
______________________

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________