Студ. парламент
Докторски студии
Доквалификација

_________________________

May 2022
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Огласна табла

Упис на нови студенти во учебна 2020/2021

– К О Н К У Р С за запишување студенти на прв циклус студии на студиските програми на Универзитетот  „Св. Кирил и Методиј“  во Скопје во учебната 2020/2021година

СООПШТЕНИЕ

– Упатство за упис на нови студенти во учебната 2020/21 година

– Електронска пошта за пријавување на кандидатите:  upisi-pedf@ukim.edu.mk

– Влез во системот IKNOW

Прелиминарна листа-успех од средно образование – прв уписен рок 2020-2021

ФИНАЛНИ РАНГ ЛИСТИ ОД ПРВИОТ УПИСЕН РОК 2020-2021

21 – Библиотекатство 2018 – Државна квота
21 – Одделенска а 2018 – Нерангирани
21 – Одделенска а 2018 – Државна квота
21 – Одделенска а 2018 – Вонредни
21 – Одделенска а 2018 – Приватна квота
21 – Одделенска м 2018 – Вонредни
21 – Одделенска м 2018 – Државна квота
21 – Одделенска т 2018 – Вонредни
21 – Одделенска т 2018 – Државна квота
21 – Предучилишна м 2018 – Вонредни
21 – Предучилишна м 2018 – Државна квота
21 – Предучилишна а 2018 – Државна квота

SOOPSTENIE ZA PRIMENITE KANDIDATI-2020-2021


ИНФОРМАЦИЈА СЛОБОДНИ МЕСТА ЗА ВТОР УПИСЕН РОК 

Прелиминарна листа-успех од средно образование-ВТОР УПИСЕН РОК 202021


ФИНАЛНИ РАНГ ЛИСТИ ОД ВТОРИОТ УПИСЕН РОК 2020-2021

21 -Одделенска а 2018 – Вонредни
21 -Библиотекатство 2018 – Вонредни
21 -Одделенска м 2018 – Вонредни
21 -Библиотекатство 2018 – Државна квота
21 -Одделенска а 2018 – Приватна квота
21 -Одделенска м 2018 – Државна квота
21 -Одделенска т 2018 – Државна квота
21 -Одделенска т 2018 – Нерангирани под минимум поени
21 -Предучилишна м 2018 – Вонредни
21 -Предучилишна м 2018 – Државна квота
21 -Предучилишна а 2018 – Вонредни


СЛОБОДНИ МЕСТА ТРЕТ УПИСЕН РОК 2020-2021

Слободни места за трет уписен рок


ИНФОРМАЦИЈА ЗА ПРВИОТ АКАДЕМСКИ ЧАС ШТО ЌЕ СЕ ОДРЖИ НА 01-10-2020г ВО 11ч

десен клик на глувчето и одберете ROTATE CLOCKWISE


Соопштение за стипендии за студенти од прва година


УПИСИ 2020/2021
Септември Сесија20
______________________

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________