Студ. парламент
Докторски студии
Доквалификација

_________________________

November 2020
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Огласна табла

Благодарност до БЕГ ДООЕЛ Скопје

БЛАГОДАРНОСТ

 

Во името на студентите и на вработените, Педагошкиот факултет „Св. Климент Охридски“ – Скопје им изразува голема благодарност на Дистрибуција на топлина Балкан енерџи ДООЕЛ Скопје и на управителот, г. Стефан Андреевски. Во ситуација на неповолни зимски температури, откажување на дел од системот за парно греење и неможност за забрзување на административните процедури од законски причини, Балкан енерџи ДООЕЛ Скопје и управителот, г. Стефан Андреевски, покажаа чувство на солидарност и на општествена одговорност,излегувајќи ни во пресретсамоиницијативно и на најхуман начин и овозможувајќи ни да профункционира парното греење без никаков надоместок.

Ви благодариме за доблеста, хуманоста и човечноста!

 

 

Скопје

13.12.2019 г.

 

  Педагошки факултет
„Св. Климент Охридски“

УПИСИ 2020/2021
Септември Сесија20
______________________

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________