Студ. парламент
Докторски студии
Доквалификација

_________________________

October 2021
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Огласна табла

ФИНАЛНА РАНГ ЛИСТА ОД ПРВ УПИСЕН РОК 2019/2020

Финална ранг листа за Прв уписен рок 2019-2020 предучилишно М 2018 Државна квота_545-9

Финална ранг листа за Прв уписен рок 2019-2020 предучилишно М 2018 Вонреден_545-10

Финална ранг листа за Прв уписен рок 2019-2020 предучилишно А 2018 Државна квота_545-11 (1)

Финална ранг листа за Прв уписен рок 2019-2020 предучилишно А 2018 Вонредни_545-12 (1)

Финална ранг листа за Прв уписен рок 2019-2020 одд Т 2018 Државна квота_545-8

Финална ранг листа за Прв уписен рок 2019-2020 одд М 2018 Приватна квота_545-3 (1)

Финална ранг листа за Прв уписен рок 2019-2020 одд М 2018 Државна квота_545-2 (1)

Финална ранг листа за Прв уписен рок 2019-2020 одд М 2018 вонредни_545-4 (1)

Финална ранг листа за Прв уписен рок 2019-2020 одд А 2018 Приватна квота_545-6 (1)

Финална ранг листа за Прв уписен рок 2019-2020 Одд А 2018 Нерангирани_545-15

Финална ранг листа за Прв уписен рок 2019-2020 одд А 2018 Државна квота_545-5

Финална ранг листа за Прв уписен рок 2019-2020 одд А 2018 вонредни_545-7

Финална ранг листа за Прв уписен рок 2019-2020 Библиотекарство Специјални услови_545-14

Финална ранг листа за Прв уписен рок 2019-2020 Библиотекарство Вонредни_545-13

УПИСИ 2020/2021
Септември Сесија20
______________________

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________