Студ. парламент
Докторски студии
Доквалификација

_________________________

August 2021
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Огласна табла

ИНФОРМАЦИЈА ЗА ИСПИТНАТА СЕСИЈА СЕПТЕМВРИ 2019 ГОДИНА

ИНФОРМАЦИЈА

ЗА ИСПИТНАТА СЕСИЈА СЕПТЕМВРИ 2019 ГОДИНА 

 

  1. ПРИЈАВУВАЊЕТО НА ИСПИТИТЕ ВО ИСПИТНАТА СЕСИЈА СЕПТЕМВРИ 2019 ГОДИНА ЌЕ ЗАПОЧНЕ ОД 1.8 ДО 23.8.2019 ГОДИНА. ИСПИТНАТА СЕСИЈА ЌЕ СЕ РЕАЛИЗИРА ОД 1.9 И ЌЕ ТРАЕ ЗАКЛУЧНО СО 27.9.2019 ГОДИНА.
  2. СТУДЕНТИТЕ ЗАДОЛЖИТЕЛНО ТРЕБА ИСПИТИТЕ ЕЛЕКТРОНСКИ ДА ГИ ПРИЈАВАТ ВО IKNOW-СИСТЕМОТ И НА ПРИЈАВАТА ВО ХАРТИЕНА ФОРМА ДА ГО НАПИШАТ ЕЛЕКТРОНСКИОТ БРОЈ ШТО ЌЕ ГО ДОБИЈАТ ОД СИСТЕМОТ. НА ДЕНОТ НА ИСПИТОТ ПРИЈАВАТА ТРЕБА ДА ЈА ПРЕДАДАТ НА ПРОФЕСОРОТ, А НЕ ВО СЛУЖБАТА ЗА СТУДЕНТСКИ ПРАШАЊА.
  3. ЗА СТУДЕНТИТЕ КОИ НЕМААТ ЕЛЕКТРОНСКИ ИНДЕКС (БРОЈ ПОМАЛ ОД 9696), ИСПИТИТЕ ГИ ПРИЈАВУВААТ ВО СЛУЖБАТА ЗА СТУДЕНТСКИ ПРАШАЊА.

*(ЗА ТЕХНИЧКИ ПРОБЛЕМИ ВО ВРСКА СО ЕЛЕКТРОНСКОТО ПРИЈАВУВАЊЕ, СТУДЕНТИТЕ ТРЕБА ДА СЕ ОБРАТАТ ВО СЛУЖБАТА ЗА СТУДЕНТСКИ ПРАШАЊА КАЈ РЕФЕРЕНТОТ КОЈ ГО ЗАПИШАЛ ТЕКОВНИОТ СЕМЕСТАР).

  1.  ДОКОЛКУ СТУДЕНТИТЕ НЕ ГИ ПОЧИТУВААТ ПРИЛОЖЕНИТЕ ПРАВИЛА ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА ИСПИТИТЕ ВО ВРЕМЕНСКИОТ ПЕРИОД ОПРЕДЕЛЕН ЗА ТОА, ОДНОСНО ОД 1.8 ДО 23.8.2019 ГОДИНА, ПРИЈАВУВАЊЕ МОЖАТ ДА ИЗВРШАТ СО УПЛАТА ОД 400 ДЕНАРИ (ПО ИСПИТ) И ТОА ДА ГО ПРИЛОЖАТ СО ИНДЕКСОТ НА ШАЛТЕР БРОЈ 2 ВО СЛУЖБАТА ЗА СТУДЕНТСКИ ПРАШАЊА.

 

 

ПРОДЕКАНКА ЗА НАСТАВА

ПРОФ. Д-Р ВЕСНА МАКАШЕВСКА

 

ИНФОРМАЦИЈА

ЗА ИСПИТНАТА СЕСИЈА СЕПТЕМВРИ 2019 ГОДИНА

(ЗА СТУДЕНТИТЕ – ПРОЕКТ 30/35 И 40/45)

  

  1. ПРИЈАВУВАЊЕТО НА ИСПИТИТЕ ВО ИСПИТНАТА СЕСИЈА СЕПТЕМВРИ 2019 ГОДИНА ЌЕ ЗАПОЧНЕ ОД 1.8 ДО 23.8.2019 ГОДИНА. ИСПИТНАТА СЕСИЈА ЌЕ СЕ РЕАЛИЗИРА ОД 1.9 И ЌЕ ТРАЕ ЗАКЛУЧНО СО 27.9.2019 ГОДИНА.
  2. ИСПИТНАТА СЕСИЈА ВО СЕПТЕМВРИ 2019 ГОДИНА, ЗА СТУДЕНТИТЕ КОИ БИЛЕ ЗАПИШАНИ ПО ПРОЕКТОТ 30/35 И 40/45 – ЌЕ СЕ РЕАЛИЗИРА СОГЛАСНО РАСПОРЕДОТ ЗА РЕДОВНИТЕ И ВОНРЕДНИТЕ СТУДЕНТИ КОЈ Е ИСТАКНАТ НА ОГЛАСНАТА ТАБЛА И НА ВЕБ СТРАНАТА НА ФАКУЛТЕТОТ.

 

 

ПРОДЕКАНКА ЗА НАСТАВА

ПРОФ. Д-Р ВЕСНА МАКАШЕВСКА

УПИСИ 2020/2021
Септември Сесија20
______________________

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________