Студ. парламент
Докторски студии
Доквалификација

_________________________

October 2020
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
Огласна табла

Испити во втора декада кај проф. д-р Маја Рауник Кирков

ИЗВЕСТУВАЊЕ

 

Се известуваат сите студенти од групите Одделенска настава и Предучилишно воспитание (редовни, вонредни, од проектот 40/45) дека закажаните испити во втора декада кај проф. д-р Маја Рауник Кирков се презакажуваат во следниве термини:

 

25.6.2019, вторник

13:00 часот во кабинет 222

Кукларство и сценографија

16:00 часот во кабинет 222

Креативна ликовна работилница

Сликарски и цртачки техники по ликовно

Проект 45 и вонредни студенти

16:00 часот во кабинет 222

Кукларство и сценографија

Креативна ликовна работилница

Сликарски и цртачки техники по ликовно

26.6.2019, среда

9:00 часот во  предавална 116  Методика на ликовно образование и Методика на ликовно воспитание

10:30 часот во  предавална 116  Основи на ликовно образование и  Основи на ликовно воспитание

Проект 45 и вонредни студенти

17.00 часот во  предавалана 116  Основи на ликовно образование/ воспитание  и Методика на ликовно образование/ воспитание

 

 

раководителка на Институтот за предучилишно воспитание

проф. д-р Елизабета Бандиловска

 

УПИСИ 2020/2021
Септември Сесија20
______________________

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________