Студ. парламент
Докторски студии
Доквалификација

_________________________

October 2020
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
Огласна табла

Соопштение за административна такса

СООПШТЕНИЕ

Според Правилникот за условите, критериумите, правилата и постапката за запишување и студирање на прв циклус на студии на Универзитетот „Св.Кирил и Методиј” во Скопје, согласно чл.92 ст.2, пријавите за испит и обрасците за запишување и за заверка на семестар не подлежат на административна такса.

 

 

  Продекан за настава

     проф. д-р Весна Макашевска

УПИСИ 2020/2021
Септември Сесија20
______________________

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________