Студ. парламент
Докторски студии
Доквалификација

_________________________

јануари 2023
П В С Ч П С Н
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Огласна табла

КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ТРЕТ ЦИКЛУС – ДОКТОРСКИ СТУДИИ ЗА 2020-2021

_____________________________________________________________________________

Почитувани,

Ве информираме дека од 10.07.2020 е објавен КОНКУРСОТ за запишување студенти на трет циклус – докторски студии, на студиските програми на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје, во академската 2020/2021 година. Согласно со тоа, Педагошкиот факлтет „Св. Климент Охридски“ во Скопје, како единица на УКИМ, нуди докторски студии за следните студиски програми за трет циклус- докторски студии:

  • Студиска програма: Образование на наставници (за примарното образование) и
  • Студиска програма: Ранодетско воспитание и образование.

Студиските програми можете да ги разгледате во соодветниот дел од ВЕБ-страната на факултетот а Целосниот текст од  КОНКУРСОТ (со условите и роковите за пријавување) можете да го преземете од ВЕБ-страната на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ , Скопје, на следниот линк:

http://www.ukim.edu.mk/dokumenti_m/Konkurs-tret_ciklus_2020_2021.pdf

За повеќе информации можете да се обратите до раководителите на студиските програми

проф. д-рСлаѓанаЈакимовиќ, раководител на програма, jakimovik@pfsko.ukim.edu.mk

проф д-р ТатјанаКотреваМојсовска, раководител на програма, tanja.koteva@yahoo.com

м-р УбавкаМилошевска, референтзатретциклусстудии, ubavkam@yahoo.com

_____________________________________________________________________________

Прелиминарна листа 2020/21 Образование на наставници Педагошки Факултет

УПИСИ 2022/2023
Септември Сесија23
______________________

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________