Студ. парламент
Докторски студии
Доквалификација

_________________________

ноември 2022
П В С Ч П С Н
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
Огласна табла

Monthly Archives: ноември 2022

Одлука за утврдување на исполнетоста односно неисполнетост на условите за предложените кандидати за претседател и членови на ФСС

Одлука за утврдување на исполнетоста односно неисполнетост на условите за предложените кандидати за претседател и членови на ФСС

Одлука за измена на датумот даден во член 2 од Одлуката за распишување на избори за претседател и членови на ФСС на ПФСКО

Одлука за измена на датумот даден во член 2 од Одлуката за распишување на избори за претседател и членови на ФСС на ПФСКО

УПИСИ 2022/2023
Септември Сесија23
______________________

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________