Студ. парламент
Докторски студии
Доквалификација

_________________________

Информации

септември 2022
П В С Ч П С Н
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Огласна табла

Monthly Archives: септември 2022

РАСПОРЕД ЗА ПРЕДАВАЊА И ВЕЖБИ ВО АКАДЕМСКАТА 2022/2023 ГОДИНА

Распоред на предавања и вежби 2022-2023год за библиотекарство

Распоред на предавања и вежби 2022-2023год за одделенска настава на албански јазик

Распоред на предавања и вежби 2022-2023год за предучилишно воспитание на албански јазик

Распоред на предавања и вежби 2022-2023год за предучилишно… Continue reading

Конечна ранг-листа ТРЕТ уписен рок за уч. 2022-2023

Конечна ранг-листа ТРЕТ уписен рок за уч. 2022-2023 г. одделенска мак. државна квота

Конечна ранг-листа ТРЕТ уписен рок за уч. 2022-2023 г. библиотекарство државна квота

Конечна ранг-листа ТРЕТ уписен рок за уч. 2022-2023 г. предучилишно воспитание албански вонредни

Конечна ранг-листа… Continue reading

Конечна ранг листа од Втор уписен рок- 2022-2023

Конечна ранг листа од Втор уписен рок- 2022-2023 предучилипна алб. државна

Конечна ранг листа од Втор уписен рок- 2022-2023 предучилипна алб. вонредни

Конечна ранг листа од Втор уписен рок- 2022-2023 одделенска турски вонредни

Конечна ранг листа од Втор уписен рок-… Continue reading

Универзитетски календар на активности и неработни денови во студиската 2022/2023 година и Одлука за утврдување режим на упис и студирање на студенти запишани со претходно завршено високо об. во уч 2022-2023

Универзитетски календар на активности и неработни денови во уч.2022-2023

Одлука за утврдување режим на упис и студирање на студенти запишани со претходно завршено високо об. во уч 2022-2023

И Н Т Е Р Е Н О Г Л А С за избор на студенти чие родителско право го врши само еден родител, за прв циклус студии за учебната 2022/2023 година

Интерен оглас за избор на студенти чие родителско право го врши еден родител за прв циклус во уч. 2022-2023

УПИСИ 2022/2023
Септември Сесија23
______________________

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________