Студ. парламент
Докторски студии
Доквалификација

_________________________

август 2022
П В С Ч П С Н
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Огласна табла

Monthly Archives: август 2022

Конкурс за запишување кандидати на Педагошка доквалификација во зимскиот семестар во учебната 2022-2023

– Изјава за изборни предмети и училиште за реализација на практичната настава

– Конкурс за запишување кандидати на Педагошка доквалификација во зимски семестар во учебната 2022-2023

– Правилник за условите, постапката, начинот и правилата за студирање на Педагошка доквалификација

– Пријавен лист

УПИСИ 2022/2023
Септември Сесија23
______________________

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________