Студ. парламент
Докторски студии
Доквалификација

_________________________

October 2021
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Огласна табла

Некатегоризирано

1 3 4 5 6 7 24

Конкурс за запишување на кандидати за ПЕДАГОШКА ДОКВАЛИФИКАЦИЈА за зимскиот семестар на учебната 2020/21 година

Конкурс за запишување на кандидати на педагошка доквалификација во зимски семестар во учебната 2020-2021

Изјава за изборни предмети и училиште за реализација на практичната настава

Правилник за начинот и условите на студирање на студиската програма -Педагошка доквалификација

Пријавен лист

НАЧИН… Continue reading

Распоред за Септемвриска испитна сесија 2020

РАСПОРЕД НА ИСПИТНА СЕСИЈА  АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 2020

– Библиотекарство Распоред на испити 2020 програма 2013-2014
– Библиотекарство Распоред на исписи 2020 програма 2018-2019

– Одделенска и предучилишна Македонски распоред на испити 2020 програма 2013-2014
– Одделенска и предучилишна Македонски распоред… Continue reading

КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ТРЕТ ЦИКЛУС – ДОКТОРСКИ СТУДИИ ЗА 2020-2021

_____________________________________________________________________________

Почитувани,

Ве информираме дека од 10.07.2020 е објавен КОНКУРСОТ за запишување студенти на трет циклус – докторски студии, на студиските програми на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје, во академската 2020/2021 година. Согласно со тоа, Педагошкиот факлтет „Св.… Continue reading

Упис на нови студенти во учебна 2020/2021

– К О Н К У Р С за запишување студенти на прв циклус студии на студиските програми на Универзитетот  „Св. Кирил и Методиј“  во Скопје во учебната 2020/2021година

СООПШТЕНИЕ

– Упатство за упис на нови студенти… Continue reading

Распоред за испитната сесија јануари/февруари 2020 година.

Почитувани,

Во прилог следува распоредот за испитната сесија јануари/февруари 2020 година.
1 3 4 5 6 7 24
УПИСИ 2020/2021
Септември Сесија20
______________________

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________