Студ. парламент
Докторски студии
Доквалификација

_________________________

September 2021
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Огласна табла

Некатегоризирано

Распоред на скратена настава, ВОНРЕДНИ студенти и ПРОЕКТ 30/35

РАСПОРЕД НА СКРАТЕНА НАСТАВА ЗА ВОНРЕДНИ СТУДЕНТИ И СТУДЕНТИ КОИ СТУДИРААТ ПО ПРОЕКТ 30/35, 40/45 ЗА ЗИМСКИОТ СЕМЕСТАР ВО УЧЕБАНАТА 2015-2016 ГОДИНА

 

SKRATENA NASTAVA – ODDELENSKA- ALBANSKI 2015-2016

SKRATENA NASTAVA – ODDELENSKA-MAKEDONSKI 2015-2016

SKRATENA NASTAVA – PREDUCILISNO-ALBANSKI 2015-2016

SKRATENA… Continue reading

ОДЛУКА за утврдување на начинот и условите за запишување на учебната 2015/16

ОДЛУКА

за утврдување на начинот и условите за запишување на учебната 2015/16
за студентите од Одлуката бр. 02-377/6 од 23,04,2015г.
Истата превземете ја
ТУКА (Одлулка за утврдување начин и ус. за студирање по извршено обн.статус)

ПЕДАГОШКА ДОКВАЛИФИКАЦИЈА

ИНФОРМАЦИЈА 

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СИТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ КАНДИДАТИ ДЕКА ПРИЈАВУВАЊЕТО ЗА СТУДИСКАТА ПРОГРАМА ЗА СТЕКНУВАЊЕ НА ПЕДАГОШКО-ПСИХОЛОШКА И МЕТОДСКА ПОДГОТОВКА -ПЕДАГОШКА ДОКВАЛИФИКАЦИЈА- ЗА ЗИМСКИОТ СЕМЕСТАР ВО УЧЕБНАТА 2015-2016 ГОДИНА, ЌЕ СЕ ВРШИ ВО ПЕРИОДОТ ОД 15 ДО 30 СЕПТЕМВРИ 2015 ГОДИНА.… Continue reading

Резултати од успехот од средно образование на апликантите од ВТОР УПИСЕН РОК за учебната 201516aabb887c-874d-437f-9e5d-7bb19bef031d

Р.Бр. ИД Презиме Име Студ.Програма Кофинансирање Редослед на ст. пр. Успех Матура/Стручни пр. Вкупно
1 39937 Абдул Ердем ОТ 2013 Да ОТ 2013 29,142 10,400 39,543
2 39214 Агушев Ергин ОТ 2013 Да ОТ 2013 28,754 14,872 43,627
3 39912… Continue reading

КОНКУРС ВО РАМКИ НА ПРОГРАМАТА ЕРАЗМУС+

УНИВЕРЗИТЕТОТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ” ВО СКОПЈЕ
објавува 

КОНКУРС

ВО РАМКИ НА ПРОГРАМАТА ЕРАЗМУС+

АКЦИЈА 1: ИНДИВИДУАЛНА МОБИЛНОСТ ЗА СТУДЕНТИ И НАСТАВЕН КАДАР

за летниот семестар во академската 2015/2016 година

 Во рамки на програмата ЕРАЗМУС+… Continue reading

Финална РАНГ ЛИСТА ПРВ УПИСЕН РОК 2015/15

*Се известуваат кандидатите кои се примени, да ги достават потребните документи за упис на факултетот во учебната 2015/16 година во период од 24.08.2014 до 25.08.2014 година, на шалтерите на Службата… Continue reading

Резултати од успехот од средно образование на апликантите од ПРВ УПИСЕН РОК за учебната 2015

Р.Бр. ИД Студ.Програма Кофинансирање Редослед на ст. пр. Успех Матура/Стручни пр. Вкупно
1 38498 ОА 2013 Да ОА 2013 54,800 28,308 83,108
2 37744 ОА 2013 Да ОА 2013 59,172 33,852 93,024
3 33494 ПА 2013 Да ПА 2013 52,965… Continue reading
УПИСИ 2020/2021
Септември Сесија20
______________________

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________