Студ. парламент
Докторски студии
Доквалификација

_________________________

November 2020
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Огласна табла

Некатегоризирано

Соопштение за доделување на ДИПЛОМИ

На 30 октомври 2015 година, со почеток во 10 часот во Амфитеатарот на Педагошкиот факултет „Св. Климент Охридски“ ќе се доделат дипломи на завршените студенти по следниот список:

Рб. Име, татково име Презиме број дипл.
1 Реџепи Ејуп… Continue reading

Соопштение Педагошки стаж 2015/16

 ПЕДАГОШКИ СТАЖ
ЗИМСКИ СЕМЕСТАР 2015/2016 

ВОНРЕДНИ СТУДЕНТИ

1. Студентите кои го обновија статусот студент и ги продолжија студиите на Педагошкиот факултет „Св. Климент Охридски“ – Скопје, како студенти на соодветната четиригодишна студиска програма од… Continue reading

Распоред на скратена настава, ВОНРЕДНИ студенти и ПРОЕКТ 30/35

РАСПОРЕД НА СКРАТЕНА НАСТАВА ЗА ВОНРЕДНИ СТУДЕНТИ И СТУДЕНТИ КОИ СТУДИРААТ ПО ПРОЕКТ 30/35, 40/45 ЗА ЗИМСКИОТ СЕМЕСТАР ВО УЧЕБАНАТА 2015-2016 ГОДИНА

 

SKRATENA NASTAVA – ODDELENSKA- ALBANSKI 2015-2016

SKRATENA NASTAVA – ODDELENSKA-MAKEDONSKI 2015-2016

SKRATENA NASTAVA – PREDUCILISNO-ALBANSKI 2015-2016

SKRATENA… Continue reading

ОДЛУКА за утврдување на начинот и условите за запишување на учебната 2015/16

ОДЛУКА

за утврдување на начинот и условите за запишување на учебната 2015/16
за студентите од Одлуката бр. 02-377/6 од 23,04,2015г.
Истата превземете ја
ТУКА (Одлулка за утврдување начин и ус. за студирање по извршено обн.статус)

ПЕДАГОШКА ДОКВАЛИФИКАЦИЈА

ИНФОРМАЦИЈА 

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СИТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ КАНДИДАТИ ДЕКА ПРИЈАВУВАЊЕТО ЗА СТУДИСКАТА ПРОГРАМА ЗА СТЕКНУВАЊЕ НА ПЕДАГОШКО-ПСИХОЛОШКА И МЕТОДСКА ПОДГОТОВКА -ПЕДАГОШКА ДОКВАЛИФИКАЦИЈА- ЗА ЗИМСКИОТ СЕМЕСТАР ВО УЧЕБНАТА 2015-2016 ГОДИНА, ЌЕ СЕ ВРШИ ВО ПЕРИОДОТ ОД 15 ДО 30 СЕПТЕМВРИ 2015 ГОДИНА.… Continue reading

Резултати од успехот од средно образование на апликантите од ВТОР УПИСЕН РОК за учебната 201516aabb887c-874d-437f-9e5d-7bb19bef031d

Р.Бр. ИД Презиме Име Студ.Програма Кофинансирање Редослед на ст. пр. Успех Матура/Стручни пр. Вкупно
1 39937 Абдул Ердем ОТ 2013 Да ОТ 2013 29,142 10,400 39,543
2 39214 Агушев Ергин ОТ 2013 Да ОТ 2013 28,754 14,872 43,627
3 39912… Continue reading
УПИСИ 2020/2021
Септември Сесија20
______________________

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________