Студ. парламент
Докторски студии
Доквалификација

_________________________

September 2021
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Огласна табла

Некатегоризирано

УПИС НА КАНДИДАТИ СО ЗАВРШЕНО ВИСОКО ИЛИ ВИШО ОБРАЗОВАНИЕ

1. Информација за реализација на конкурс за запишување на студенти на прв циклус студии во учебната 2021/2022 година на Педагошкиот факултет Св.Климент Охридски – Скопје на насоките Одделенска настава, Предучилишно воспитание и Библиотекарство

 

2. Молба за запишување со завршено… Continue reading

СООПШТЕНИЕ за кандидатите кои конкурирале за упис во прва година, учебна 2021/2022 година на Педагошкиот факултет „Св. Климент Охридски“ – Скопје ЗА СПРОВЕДУВАЊЕ ИНТЕРВЈУ

СООПШТЕНИЕ за кандидатите кои конкурирале за упис во прва година, учебна 2021/2022 година на Педагошкиот факултет „Св. Климент Охридски“ – Скопје ЗА СПРОВЕДУВАЊЕ ИНТЕРВЈУ

ЈАВЕН ПОВИК ЗА НАЧИНОТ И УСЛОВИТЕ ВО ПОСТАПКАТА ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ЗА КОРИСНИЦИ НА СУБВЕНЦИОНИРАН СТУДЕНТСКИ ОБРОК

Упатство за субвенциониран студентски оброк и начинот на обработка на податоците

Презентација студентски оброк

Корисничко упатство-1

 

УПИС НА НОВИ СТУДЕНТИ НА ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ ВО УЧЕБНАТА 2021/2022 ГОДИНА НА ПЕДАГОШКИОТ ФАКУЛТЕТ „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ – СКОПЈЕ

БРОЈ НА СТУДЕНТИ ЗА ЗАПИШУВАЊЕ
НА ПРВИОТ ЦИКЛУС СТУДИИ ВО УЧЕБНАТА 2021/2022 ГОДИНА НА
ПЕДАГОШКИОТ ФАКУЛТЕТ „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ – СКОПЈЕ

 

ИНФОРМАЦИЈА ЗА УПИС НА
НОВИ СТУДЕНТИ НА ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ НА
ПЕДАГОШКИОТ ФАКУЛТЕТ „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ – СКОПЈЕ
ВО УЧЕБНАТА 2021/2022 ГОДИНА

УПИСИ 2020/2021
Септември Сесија20
______________________

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________