Студ. парламент
Докторски студии
Доквалификација

_________________________

October 2020
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
Огласна табла

Некатегоризирано

СООПШТЕНИЕ за педагошкиот стаж во летниот семестар на учебната 2015/16

 СООПШТЕНИЕ
за педагошкиот стаж во летниот семестар
на учебната 2015/2016 година, за студентите запишани
на овој Факултет во учебната 2010/2011 година 

  1.  Се утврдува дека педагошкиот стаж во летниот семестар од учебната 2015/2016 година, за редовните и вонредните… Continue reading

Свечено доделување на Дипломи 4.3.2016 Петок, 10:00 часот

Свечено доделување на Дипломи 4.3.2016 год. петок 10:00 часот во Амфитеатарот на факултетот.

Во прилог, список на дипломирани студенти

Име Средно име Презиме
Цветанка Никола Јовановска
Милена Неделко Аврамова
Николија Тони Андоновиќ
Тина Радул Ѓорѓиевска
Кате Митре Спасовска
Марија Зоран… Continue reading

Скратената настава по предметот ОСНОВИ НА ФИЛОЗОФИЈАТА

Скратената настава по предметот ОСНОВИ НА ФИЛОЗОФИЈАТА, кај проф. д-р Решат Ќаили,
за вонредните студенти и студентите кои студираат по проект 35/45 на албански наставен јазик,
наместо на 26.03 ќе се реализира на 25.03.2016 година со почеток во 16:00 часот во просторија 115.

Распоред на скратена настава за вонредни студенти и студенти кои студираат по проект 35/45

Распоред на скратена настава за вонредни студенти и студенти кои студираат по проект 35/45 ,за летниот семестар во учебната 2015-2016 година.

КОНКУРС ЗА ПЕДАГОШКА ДОКВАЛИФИКАЦИЈА-ЛЕТЕН СЕМЕСТАР 2015-2016

Педагошкиот факултет „Св. Климент Охридски“ во Скопје, во состав на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје, согласно добиеното Решение за акредитација, како и Решението за утврдување на висината на трошоците, донесени од Министерот за образование и наука, распишува

К… Continue reading

УПИСИ 2020/2021
Септември Сесија20
______________________

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________