Студ. парламент
Докторски студии
Доквалификација

_________________________

December 2021
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Огласна табла

Некатегоризирано

Соопштение за студенти кои полагаат кај проф. д-р Зоран Михајловски

ИЗВЕСТУВАЊЕ 

 

  1. Се известуваат редовните и вонредните студенти од сите групи, стара и нова програма, кои полагаат кај проф. д-р Зоран Михајловски дека предвидените испити ќе се реализираат во еден термин, на 13.6.2017 г. со почеток во 9 часот… Continue reading

СВЕЧЕНО ДОДЕЛУВАЊЕ НА ДИПЛОМИ ЗА ПРВ ЦИКЛУС 5.6.2017

ПОЧИТУВАНИ,
ПЕДАГОШКИОТ ФАКУЛТЕТ „СВ.КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ – СКОПЈЕ,
НА ДЕН 5.6.2017 ГОДИНА, (ПОНЕДЕЛНИК) ВО 10.00 ЧАСОТ,
ОРГАНИЗИРА СВЕЧЕНО ДОДЕЛУВАЊЕ НА ДИПЛОМИ ЗА ПРВ ЦИКЛУС НА СТУДИИ ВО ГОЛЕМИОТ АМФИТЕАТАР.
 
ВЕ МОЛИМЕ СО ВАШЕТО ПРИСУСТВО ДА ЈА ЗБОГАТИМЕ СВЕЧЕНОСТА.

Се известуваат сите студенти кои полагаат кај проф. д-р Тања Котева-Мојсовска

ИЗВЕСТУВАЊЕ 

 

Се известуваат сите студенти од сите групи и од сите студиски програми (редовни, вонредни, од проектот 40/45) кои полагаат кај проф. д-р Тања Котева-Мојсовска дека испитите закажани на 16.5.2017 г. се презакажуваат на 20.5.2017 г. во следниве… Continue reading

Повели на предавањето „УПРАВУВАЊЕ СО УМОТ’’

СРЕЌАТА ДОАЃА ОДВНАТРЕ

ЗА СПОДЕЛУВАЊЕТ НА РАДОСТА ВО ЖИВОТОТ
Среќата е единствената работа што
расте кога се дели. Затоа овој мај ја
поттикнуваме среќата во нас самите и во
нашето маало, на работа, со семејството
и секаде каде што ќе… Continue reading

Распоред за двете декади во испитната сесија мај-јуни 2017 година

MAJ-JUNI 2017-BIBLIOTEKARSTVO-NOVA PROGRAMA 2013-2014-PRVA DEKADA

MAJ-JUNI 2017-BIBLIOTEKARSTVO-NOVA PROGRAMA 2013-2014-VTORA DEKADA

MAJ-JUNI 2017-BIBLIOTEKARSTVO-PRVA DEKADA

MAJ-JUNI 2017-BIBLIOTEKARSTVO-VTORA DEKADA

 

Orare shqip dekada 1 2017 Projekt 30-35 programi 2013-2014a

Orare shqip dekada II 2017 Projekt 30-35 programi 2013-2014a

Orari dekada I maj qershor… Continue reading

УПИСИ 2020/2021
Септември Сесија20
______________________

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________