Студ. парламент
Докторски студии
Доквалификација

_________________________

August 2021
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Огласна табла

Некатегоризирано

1 2 3 23

ЈАВЕН ПОВИК ЗА НАЧИНОТ И УСЛОВИТЕ ВО ПОСТАПКАТА ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ЗА КОРИСНИЦИ НА СУБВЕНЦИОНИРАН СТУДЕНТСКИ ОБРОК

Упатство за субвенциониран студентски оброк и начинот на обработка на податоците

Презентација студентски оброк

Корисничко упатство-1

 

УПИС НА НОВИ СТУДЕНТИ НА ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ ВО УЧЕБНАТА 2021/2022 ГОДИНА НА ПЕДАГОШКИОТ ФАКУЛТЕТ „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ – СКОПЈЕ

БРОЈ НА СТУДЕНТИ ЗА ЗАПИШУВАЊЕ
НА ПРВИОТ ЦИКЛУС СТУДИИ ВО УЧЕБНАТА 2021/2022 ГОДИНА НА
ПЕДАГОШКИОТ ФАКУЛТЕТ „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ – СКОПЈЕ

 

ИНФОРМАЦИЈА ЗА УПИС НА
НОВИ СТУДЕНТИ НА ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ НА
ПЕДАГОШКИОТ ФАКУЛТЕТ „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ – СКОПЈЕ
ВО УЧЕБНАТА 2021/2022 ГОДИНА

РАСПОРЕД НА ПРЕДАВАЊА И ВЕЖБИ ЗА ЛЕТНИОТ СЕМЕСТАР 2020-2021

ORARI_gr_KLASOR_semestri veror_2020_2021

ORARI_gr_PARASHKOLLOR_semestri veror_2020_2021

Известување за наставата во летниот семестар 2020-2021 г.

Предавања и вежби летен семестар 2020-2021 Библиотекарство

Предавања и вежби ОН летен семестар 2020-2021

Предавања и вежби ПВ летен семестар 2020-2021

Одлука за дозвола за дополнителни термини за полагање на испити од јануарска сесија за студенти болни или контакт со заболени од Ковид 19

Одлука за дозвола за дополнителни термини за полагање на испити од јануарска сесија за студенти болни или контакт со заболени од Ковид 19

Конкурс за запишување на кандидати за ПЕДАГОШКА ДОКВАЛИФИКАЦИЈА за летниот семестар на учебната 2020/21 година


1 – Изјава за изборни предмети и училиште за реализација на практичната настава (2)

2 – Конкурс за запишување на кандидати на Педагошка доквалификација во летниот семестар на уч. 2020 2021 година

3 – Правилник за начинот и условите на… Continue reading

1 2 3 23
УПИСИ 2020/2021
Септември Сесија20
______________________

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________