Студ. парламент
Докторски студии
Доквалификација

_________________________

Информации

септември 2023
П В С Ч П С Н
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Огласна табла

admin

УПИС НА НОВИ СТУДЕНТИ НА ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ ВО УЧЕБНАТА 2021/2022 ГОДИНА НА ПЕДАГОШКИОТ ФАКУЛТЕТ „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ – СКОПЈЕ

БРОЈ НА СТУДЕНТИ ЗА ЗАПИШУВАЊЕ
НА ПРВИОТ ЦИКЛУС СТУДИИ ВО УЧЕБНАТА 2021/2022 ГОДИНА НА
ПЕДАГОШКИОТ ФАКУЛТЕТ „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ – СКОПЈЕ

 

ИНФОРМАЦИЈА ЗА УПИС НА
НОВИ СТУДЕНТИ НА ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ НА
ПЕДАГОШКИОТ ФАКУЛТЕТ „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ – СКОПЈЕ
ВО УЧЕБНАТА 2021/2022 ГОДИНА

РАСПОРЕД НА ПРЕДАВАЊА И ВЕЖБИ ЗА ЛЕТНИОТ СЕМЕСТАР 2020-2021

ORARI_gr_KLASOR_semestri veror_2020_2021

ORARI_gr_PARASHKOLLOR_semestri veror_2020_2021

Известување за наставата во летниот семестар 2020-2021 г.

Предавања и вежби летен семестар 2020-2021 Библиотекарство

Предавања и вежби ОН летен семестар 2020-2021

Предавања и вежби ПВ летен семестар 2020-2021

Одлука за дозвола за дополнителни термини за полагање на испити од јануарска сесија за студенти болни или контакт со заболени од Ковид 19

Одлука за дозвола за дополнителни термини за полагање на испити од јануарска сесија за студенти болни или контакт со заболени од Ковид 19

Конкурс за запишување на кандидати за ПЕДАГОШКА ДОКВАЛИФИКАЦИЈА за летниот семестар на учебната 2020/21 година


1 – Изјава за изборни предмети и училиште за реализација на практичната настава (2)

2 – Конкурс за запишување на кандидати на Педагошка доквалификација во летниот семестар на уч. 2020 2021 година

3 – Правилник за начинот и условите на… Continue reading

Распоред на испитна сесија ЈАНУАРИ-ФЕВРУАРИ 2021 Година

Известување за начинот на одржувањето на зимската сесија 2021- студенти

Сесија јануари-февруари 2021 програма 2013-2014
1. Orari i provimeve janar-shkurt 2021 programi 2013-2014
Библиотекарство, Февруарска сесија 2021 програма 2013-2014

Сесија јануари-февруари 2021 програма 2018-2019
1. Orari i provimeve janar-shkurt 2021… Continue reading

УПИСИ 2022/2023
Септември Сесија23
______________________

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________