Студ. парламент
Докторски студии
Доквалификација

_________________________

Информации

септември 2023
П В С Ч П С Н
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Огласна табла

admin

Интерен оглас за избор на студенти чие родителско право го врши само еден родител, за стекнување на погодност за плаќање на половина од износот на уписнината

Интерен оглас за избор на студенти чие родителско право го врши само еден родител

ИНФОРМАЦИЈА ЗА СЛОБОДНИ МЕСТА ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ ВО ВТОРИОТ УПИСЕН РОК 2021-2022 ГОДИНА НА ПЕДАГОШКИОТ ФАКУЛТЕТ „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ – СКОПЈЕ

ИНФОРМАЦИЈА ЗА СЛОБОДНИ МЕСТА ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ ВО ВТОРИОТ УПИСЕН РОК 2021-2022 ГОДИНА НА ПЕДАГОШКИОТ ФАКУЛТЕТ „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ – СКОПЈЕ

Конкурс за педагошка доквалификација во зимскиот семестар 2021-2022 година.

Изјава за изборни предмети и училиште за реализација на практичната настава (4)

Конкурс за запишување кандидати на студиската програма Педагошка доквалификација во зимскиот семестар 2021-2022 година

Правилник за условите, постапката, начинот и правилата за студирање на Педагошка доквалификација

Пријавен лист (2)

УПИС НА КАНДИДАТИ СО ЗАВРШЕНО ВИСОКО ИЛИ ВИШО ОБРАЗОВАНИЕ

1. Информација за реализација на конкурс за запишување на студенти на прв циклус студии во учебната 2021/2022 година на Педагошкиот факултет Св.Климент Охридски – Скопје на насоките Одделенска настава, Предучилишно воспитание и Библиотекарство

 

2. Молба за запишување со завршено… Continue reading

СООПШТЕНИЕ за кандидатите кои конкурирале за упис во прва година, учебна 2021/2022 година на Педагошкиот факултет „Св. Климент Охридски“ – Скопје ЗА СПРОВЕДУВАЊЕ ИНТЕРВЈУ

СООПШТЕНИЕ за кандидатите кои конкурирале за упис во прва година, учебна 2021/2022 година на Педагошкиот факултет „Св. Климент Охридски“ – Скопје ЗА СПРОВЕДУВАЊЕ ИНТЕРВЈУ

ЈАВЕН ПОВИК ЗА НАЧИНОТ И УСЛОВИТЕ ВО ПОСТАПКАТА ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ЗА КОРИСНИЦИ НА СУБВЕНЦИОНИРАН СТУДЕНТСКИ ОБРОК

Упатство за субвенциониран студентски оброк и начинот на обработка на податоците

Презентација студентски оброк

Корисничко упатство-1

 

УПИСИ 2022/2023
Септември Сесија23
______________________

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________