Студ. парламент
Докторски студии
Доквалификација

_________________________

September 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Огласна табла

admin

1 2 3 24

Упис на нови студенти во учебна 2022/2023 година

– Упатство за реализација на Конкурсот за запишување студенти на прв циклус студии во учебната 2022/23 година

– Конкурс за запишување студенти на прв циклус студии на студиските програми на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје во учебната… Continue reading

Конкурс за запишување кандидати на Педагошка доквалификација во летен семестар во учебната 2021-2022

Изјава за изборни предмети и училиште за реализација на практичната настава

Конкурс за запишување кандидати на Педагошка доквалификација во летен семестар во учебната 2021-2022

Правилник за условите, постапката, начинот и правилата за студирање на Педагошка доквалификација

Пријавен лист

Ρаспоред за зимската испитна сесија јануари-февруари 2022 година

 

Bibliotekarstvo, Fevruarska sesija 2022 programa 2013-2014

Bibliotekarstvo, Fevruarska sesija 2022 programa 2018-2019

Orari i provimeve_programi_ 2013_2014_janar_shkurt 2022

Orari i provimeve_programi_ 2018_2019_janar_shkurt 2022

Известување за начинот на одржувањето на зимската сесија 2022

Сесија јануари-февруари 2022 програма 2013-2014 (1)

Сесија јануари-февруари 2022 програма 2018-2019 (1)

1 2 3 24
УПИСИ 2022/2023
Септември Сесија23
______________________

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________