Студ. парламент

Докторски студии

Доквалификација

_________________________

јануари 2020
П В С Ч П С Н
« Дек    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Огласна табла

СООПШТЕНИЕ за педагошкиот стаж во летниот семестар на учебната 2015/16

 СООПШТЕНИЕ
за педагошкиот стаж во летниот семестар
на учебната 2015/2016 година, за студентите запишани
на овој Факултет во учебната 2010/2011 година 

  1.  Се утврдува дека педагошкиот стаж во летниот семестар од учебната 2015/2016 година, за редовните и вонредните… Continue reading

Свечено доделување на Дипломи 4.3.2016 Петок, 10:00 часот

Свечено доделување на Дипломи 4.3.2016 год. петок 10:00 часот во Амфитеатарот на факултетот.

Во прилог, список на дипломирани студенти

Име Средно име Презиме
Цветанка Никола Јовановска
Милена Неделко Аврамова
Николија Тони Андоновиќ
Тина Радул Ѓорѓиевска
Кате Митре Спасовска
Марија Зоран… Continue reading

Скратената настава по предметот ОСНОВИ НА ФИЛОЗОФИЈАТА

Скратената настава по предметот ОСНОВИ НА ФИЛОЗОФИЈАТА, кај проф. д-р Решат Ќаили,
за вонредните студенти и студентите кои студираат по проект 35/45 на албански наставен јазик,
наместо на 26.03 ќе се реализира на 25.03.2016 година со почеток во 16:00 часот во просторија 115.

Распоред на скратена настава за вонредни студенти и студенти кои студираат по проект 35/45

Распоред на скратена настава за вонредни студенти и студенти кои студираат по проект 35/45 ,за летниот семестар во учебната 2015-2016 година.

КОНКУРС ЗА ПЕДАГОШКА ДОКВАЛИФИКАЦИЈА-ЛЕТЕН СЕМЕСТАР 2015-2016

Педагошкиот факултет „Св. Климент Охридски“ во Скопје, во состав на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје, согласно добиеното Решение за акредитација, како и Решението за утврдување на висината на трошоците, донесени од Министерот за образование и наука, распишува

К… Continue reading

УПИСИ 2019/20

Септември сесија19

______________________

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________