Прв циклус студии

Докторски студии

Доквалификација

_________________________

ноември 2018
П В С T П С С
« Окт    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Огласна табла

Соопштение Педагошки стаж 2015/16

 ПЕДАГОШКИ СТАЖ
ЗИМСКИ СЕМЕСТАР 2015/2016 

ВОНРЕДНИ СТУДЕНТИ

1. Студентите кои го обновија статусот студент и ги продолжија студиите на Педагошкиот факултет „Св. Климент Охридски“ – Скопје, како студенти на соодветната четиригодишна студиска програма од… Continue reading

Распоред на скратена настава, ВОНРЕДНИ студенти и ПРОЕКТ 30/35

РАСПОРЕД НА СКРАТЕНА НАСТАВА ЗА ВОНРЕДНИ СТУДЕНТИ И СТУДЕНТИ КОИ СТУДИРААТ ПО ПРОЕКТ 30/35, 40/45 ЗА ЗИМСКИОТ СЕМЕСТАР ВО УЧЕБАНАТА 2015-2016 ГОДИНА

 

SKRATENA NASTAVA – ODDELENSKA- ALBANSKI 2015-2016

SKRATENA NASTAVA – ODDELENSKA-MAKEDONSKI 2015-2016

SKRATENA NASTAVA – PREDUCILISNO-ALBANSKI 2015-2016

SKRATENA… Continue reading

ОДЛУКА за утврдување на начинот и условите за запишување на учебната 2015/16

ОДЛУКА

за утврдување на начинот и условите за запишување на учебната 2015/16
за студентите од Одлуката бр. 02-377/6 од 23,04,2015г.
Истата превземете ја
ТУКА (Одлулка за утврдување начин и ус. за студирање по извршено обн.статус)

ПЕДАГОШКА ДОКВАЛИФИКАЦИЈА

ИНФОРМАЦИЈА 

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СИТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ КАНДИДАТИ ДЕКА ПРИЈАВУВАЊЕТО ЗА СТУДИСКАТА ПРОГРАМА ЗА СТЕКНУВАЊЕ НА ПЕДАГОШКО-ПСИХОЛОШКА И МЕТОДСКА ПОДГОТОВКА -ПЕДАГОШКА ДОКВАЛИФИКАЦИЈА- ЗА ЗИМСКИОТ СЕМЕСТАР ВО УЧЕБНАТА 2015-2016 ГОДИНА, ЌЕ СЕ ВРШИ ВО ПЕРИОДОТ ОД 15 ДО 30 СЕПТЕМВРИ 2015 ГОДИНА.… Continue reading

Резултати од успехот од средно образование на апликантите од ВТОР УПИСЕН РОК за учебната 201516aabb887c-874d-437f-9e5d-7bb19bef031d

Р.Бр. ИД Презиме Име Студ.Програма Кофинансирање Редослед на ст. пр. Успех Матура/Стручни пр. Вкупно
1 39937 Абдул Ердем ОТ 2013 Да ОТ 2013 29,142 10,400 39,543
2 39214 Агушев Ергин ОТ 2013 Да ОТ 2013 28,754 14,872 43,627
3 39912… Continue reading

КОНКУРС ВО РАМКИ НА ПРОГРАМАТА ЕРАЗМУС+

УНИВЕРЗИТЕТОТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ” ВО СКОПЈЕ
објавува 

КОНКУРС

ВО РАМКИ НА ПРОГРАМАТА ЕРАЗМУС+

АКЦИЈА 1: ИНДИВИДУАЛНА МОБИЛНОСТ ЗА СТУДЕНТИ И НАСТАВЕН КАДАР

за летниот семестар во академската 2015/2016 година

 Во рамки на програмата ЕРАЗМУС+… Continue reading

Финална РАНГ ЛИСТА ПРВ УПИСЕН РОК 2015/15

*Се известуваат кандидатите кои се примени, да ги достават потребните документи за упис на факултетот во учебната 2015/16 година во период од 24.08.2014 до 25.08.2014 година, на шалтерите на Службата… Continue reading

______________________

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________