Настани
  • No Events
Категории
  • Без категории
јуни 2017
П В С T П С С
« Мај    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Огласна табла

Редовни професори

  Д-р Владо Тимовски  
  Д-р Мирослава Николоска 
  Д-р Мито Спасовски 
  Д-р Аида Ислам 
  Д-р Благица Петковска 
  Д-р Розалина Попова Коскарова 
  Д-р Билјана Маленко 
  Д-р Вехби Кадриу 
  Д-р Ѓулумсере Касапи 
  Д-р Сузана Никодиновска-Банчотовска 
  Д-р Татјана Котева Мојсовска 
  Д-р Билјана Камчевска 
Д-р Емиљ Сулејмани
Д-р Светлана Камџијаш
Д-р Слаѓана Јакимивиќ
Корисни линкови

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________