Прв циклус студии
Докторски студии
Доквалификација

_________________________

декември 2018
П В С T П С С
« Ное    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Огласна табла

Распоред на предавање

Почитувани студенти, во прилог превземете:

 

Распоред одделенска настава:

РАСПОРЕД на предавања и вежби Одделенска настава на македонски и турски јазик

РАСПОРЕД на предавања и вежби Одделенска настава на албански јазик

_________________________________________________________________________

Распоред предучилишно воспитание:

РАСПОРЕД на предавања и вежби Предучилишно воспитание на македонски и турски јазик

РАСПОРЕД на предавања и вежби Предучилишно воспитание на албански јазик

_________________________________________________________________________

Распоред библиотекарство:

 РАСПОРЕД на предавања и вежби Библиотекарство

 

Англиски јазик во струка 1

распоред на часови – зимски семестар 2018/2019

Часовите по предметот Англиски јазик во струка 1 ќе се одржат во саботите на зимскиот семестар.

На 20 октомври 2018 г. (сабота), часовите по предметот Англиски јазик нема да се одржат. Истите ќе се надокнадат во декември. 
Одделенска настава – македонски, турски

Предучилишно воспитание – македонски, турски

Одделенска настава – албански

Предучилишно воспитание – албански

6.10.2018

 

10:00-12:00 12:00-14:00
13.10.2018

 

10:00-12:00 12:00-14:00
20.10.2018

 

10:00-12:00 12:00-14:00
27.10.2018 10:00-12:00 12:00-14:00
03.11.2018

 

10:00-12:00 12:00-14:00
01.12.2018

 

10:00-12:00 12:00-14:00
22.12.2018

 

10:00-12:00 12:00-14:00
29.12.2018

 

10:00-12:00 12:00-14:00

Присуството за редовните студенти не е задолжително, но ќе се зема предвид за формирање на конечната оценка.

Присуство на првата средба (6 октомври 2018г.) е задолжителна. Студентите ќе имаат шанса да се запознаат со структурата на предметот, ќе бидат известени каде ќе можат да ги најдат материјалите, како и начинот на којшто ќе го полагаат испитот.

 

 

______________________

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________