Студ. парламент
Докторски студии
Доквалификација

_________________________

јануари 2020
П В С Ч П С Н
« Дек    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Огласна табла

Финална РАНГ ЛИСТА ПРВ УПИСЕН РОК 2015/15

*Се известуваат кандидатите кои се примени, да ги достават потребните документи за упис на факултетот во учебната 2015/16 година во период од 24.08.2014 до 25.08.2014 година, на шалтерите на Службата за студентски прашања од 10:00  до 16:00 часот, во спротивно го губат правото за упис.                                                                                                                                                            

Конкурсна комисија

                                                                                                                                                                                                                  Скопје,                                                                                                                                                                                           20.08.2015 година

16- Библиотекарство – Вонредни
16-Одделенска настава – албански – Вонредни
16-Одделенска настава – албански – Државна квота
16-Одделенска настава – албански – Нерангирани
16-Одделенска настава – албански – Приватна квота
16-Одделенска настава – албански – Специјални услови
16-Одделенска настава – македонски – Вонредни
16-Одделенска настава – македонски – Државна квота
16-Одделенска настава – македонски – Нерангирани
16-Одделенска настава – македонски – Приватна квота
16-Одделенска настава – македонски – Специјални услови
16-Одделенска настава – турски – Вонредни
16-Одделенска настава – турски – Државна квота
16-Предучилишно воспитание – албански – Вонредни
16-Предучилишно воспитание – албански – Државна квота
16-Предучилишно воспитание – македонски – Вонредни
16-Предучилишно воспитание – македонски – Државна квота

УПИСИ 2019/20
Септември сесија19
______________________

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________