Студ. парламент
Докторски студии
Доквалификација

_________________________

јануари 2020
П В С Ч П С Н
« Дек    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Огласна табла

ИНФОРМАЦИЈА ЗА ИСПИТНАТА СЕСИЈА АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 2015 ГОДИНА

 

ИНФОРМАЦИЈА

ЗА ИСПИТНАТА СЕСИЈА АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 2015 ГОДИНА

 

  1. ПРИЈАВУВАЊЕТО НА ИСПИТИТЕ ВО ИСПИТНАТА СЕСИЈА АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 2015 ГОДИНА ЌЕ СЕ РЕАЛИЗИРА ОД 22.06 ДО 3.07.2015 ГОДИНА.

2. СТУДЕНТИТЕ ОД ПРВА, ВТОРА И ТРЕТА ГОДИНА ЗАДОЛЖИТЕЛНО ТРЕБА ИСПИТИТЕ ЕЛЕКТРОНСКИ ДА ГИ ПРИЈАВАТ ВО Iknow СИСТЕМОТ, И НА ПРИЈАВАТА ВО ХАРТИЕНА ФОРМА ДА ГО НАПИШАТ ЕЛЕКТРОНСКИОТ БРОЈ ШТО ЌЕ ГО ДОБИЈАТ ОД СИСТЕМОТ. НА ДЕНОТ НА ИСПИТОТ ПРИЈАВАТА ТРЕБА ДА ЈА ПРЕДАДАТ НА ПРОФЕСОРОТ, НЕ ВО СЛУЖБАТА ЗА СТУДЕНТСКИ ПРАШАЊА.

(ЗА ТЕХНИЧКИ ПРОБЛЕМИ ВО ВРСКА СО ЕЛЕКТРОНСКОТО ПРИЈАВУВАЊЕ ДА СЕ ОБРАТАТ ВО ПРОСТОРИЈА БР.119).

СТУДЕНТИТЕ ОД ЧЕТВРТА ГОДИНА ПРИЈАВИТЕ ГИ ДОСТАВУВААТ ВО СЛУЖБАТА ЗА СТУДЕНТСКИ ПРАШАЊА.

  1. ДОКОЛКУ СТУДЕНТИТЕ НЕ ГИ ПОЧИТУВААТ ПРИЛОЖЕНИТЕ ПРАВИЛА ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА ИСПИТИТЕ ВО ВРЕМЕНСКИОТ ПЕРИОД ОПРЕДЕЛЕН ЗА ТОА, ОДНОСНО ОД 22.06 ДО 3.07.2015 ГОДИНА НЕМА ДА ИМ БИДЕ ДОЗВОЛЕНО ДА ГИ ПОЛАГААТ ИСПИТИТЕ.

 

ПРОДЕКАН ЗА НАСТАВА

ПРОФ. Д-Р ЕМИЉ СУЛЕЈМАНИ

 

 

УПИСИ 2019/20
Септември сесија19
______________________

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________