Студ. парламент
Докторски студии
Доквалификација

_________________________

јуни 2020
П В С Ч П С Н
« Јан    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Огласна табла

Благодарност до БЕГ ДООЕЛ Скопје

БЛАГОДАРНОСТ

 

Во името на студентите и на вработените, Педагошкиот факултет „Св. Климент Охридски“ – Скопје им изразува голема благодарност на Дистрибуција на топлина Балкан енерџи ДООЕЛ Скопје и на управителот, г. Стефан Андреевски. Во ситуација на неповолни зимски температури, откажување на дел од системот за парно греење и неможност за забрзување на административните процедури од законски причини, Балкан енерџи ДООЕЛ Скопје и управителот, г. Стефан Андреевски, покажаа чувство на солидарност и на општествена одговорност,излегувајќи ни во пресретсамоиницијативно и на најхуман начин и овозможувајќи ни да профункционира парното греење без никаков надоместок.

Ви благодариме за доблеста, хуманоста и човечноста!

 

 

Скопје

13.12.2019 г.

 

  Педагошки факултет
„Св. Климент Охридски“

УПИСИ 2019/20
Септември сесија19
______________________

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________