Студ. парламент
Докторски студии
Доквалификација

_________________________

март 2019
П В С T П С С
« Дек    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Огласна табла

Конкурс за запишување студенти на докторски студии за академската 2018/2019 година.

_____________________________________________________________________________
Почитувани,
Од 12 септември 2018 до 28 септември 2018 година, на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ се реализира Конкурс за запишување студенти на докторски студии за академската 2018/2019 година.
Педагошкиот факултет „Св. Климент Охридски“ во Скопје нуди студии по Образование на наставници (за примарното образование) и студии по Рано детско воспитание и образование.
Ве покануваме да станете дел од нашето семејство, да ги развивате своите потенцијали и да го дадете својот придонес во заложбите за унапредување на образованието за идните поколенија.
Конкурсот е објавен на интернет страната на Универзитетот:
За повеќе информации можете да се обратите до раководителите на студиските програми
проф. д-р Слаѓана Јакимовиќ, jakimovik@pfsko.ukim.edu.mk
проф д-р Татјана Котрева Мојсовска, tanja.koteva@yahoo.com
Испитна сесија 2019
______________________

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________