Студ. парламент
Докторски студии
Доквалификација

_________________________

јули 2019
П В С T П С С
« Јун    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Огласна табла

Известување за промена на термини во испитната сесија

ИЗВЕСТУВАЊЕ 

  1. Се известуваат сите студенти од сите групи на македонски наставен јазик (редовни, вонредни, од проектот 40/45) кои полагаат предмети кај проф. д-р Мито Спасевски дека испитите во втора декада закажани на 4.6.2018 г. се презакажуваат на 12.6.2018 г. во истите временски термини во просторија бр. 115.

2. Се известуваат сите студенти од сите групи на македонски и на турски наставен јазик (редовни, вонредни, од проектот 40/45) кои полагаат предмети кај проф. д-р Аднан Ќахил дека испитите во прва декада закажани на 26.5.2018 г. и во втора декада закажани на 9.6.2018 г. се презакажуваат во еден термин на 8.6.2018 г. во 16 часот.

3. Се известуваат сите студенти од сите групи и од сите студиски програми (редовни, вонредни, од проектот 40/45) кои полагаат кај проф. д-р Розалина Попова-Коскарова дека испитите по предметите Методика на воспитна работа и Современи педагошки теории и концепции се презакажуваат од 31.5.2018 г. на 2.6.2018 г.  во следниве временски термини:

  1. Методика на воспитна работа – од 9:30 часот
  2. Современи педагошки теории и концепции – од 12 часот

 

раководителка на Институтот за предучилишно воспитание

проф. д-р Елизабета Бандиловска

 

УПИСИ 2019/20
Септември сесија19
______________________

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________