Студ. парламент
Докторски студии
Доквалификација

_________________________

јули 2019
П В С T П С С
« Јун    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Огласна табла

Промена на термини во тековната испитна сесија

ИЗВЕСТУВАЊЕ

1. 

Се известуваат сите студенти од групите Одделенска настава и Предучилишно воспитание (редовни, вонредни, од проектот 40/45) кои ги полагаат предметите Математика 1, Математика 2 и Математика кај проф. д-р Слаѓана Јакимовиќ дека испитите во првата декада закажани на 26.5.2018 г. се презакажуваат на 31.5.2018 г. во 16.00 часот во просторија бр. 112.

 

2.

Се известуваат сите студенти од сите групи (редовни, вонредни, од проектот 40/45) кои полагаат кај проф. д-р Билјана Камчевска дека сите испити закажани на 23.5.2018 г. се презакажуваат на 30.5.2018 г. во истите временски термини и во истите простории.

 

3.

Се известуваат сите студенти од сите групи (редовни, вонредни, од проектот 40/45) кои полагаат кај проф. д-р Весна Макашевска дека сите испити закажани на 30.5.2018 г. се презакажуваат на 23.5.2018 г. во истите временски термини и во истите простории.

 

 

раководителка на Институтот за предучилишно воспитание

проф. д-р Елизабета Бандиловска

 

 

 

 

УПИСИ 2019/20
Септември сесија19
______________________

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________