Прв циклус студии
Докторски студии
Доквалификација

_________________________

ноември 2018
П В С T П С С
« Окт    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Огласна табла

Распоред за испитна сесија мај-јуни 2018 година

Во прилог следува распоредот за испитната сесија мај-јуни 2018 година:

MAJ-JUNI- 2018-BIBLIOTEKARSTVO–NOVA PROGRAMA 2013-2014-PRVA DEKADA

MAJ-JUNI- 2018-BIBLIOTEKARSTVO–NOVA PROGRAMA 2013-2014-VTORA DEKADA

MAJ-JUNI- 2018-BIBLIOTEKARSTVO-PRVA DEKADA

MAJ-JUNI- 2018-BIBLIOTEKARSTVO-VTORA DEKADA

Orari i provimeve maj 2018 dekada I programi 2013-2014

Orari i provimeve maj 2018 dekada II programi 2013-2014

Orari i provimeve maj-qershor 2018 dekada I projekt 30-35 programi 2013-2014

Orari i provimeve maj-qershor 2018 dekada II projekt 30-35 programi 2013-2014

Orari i provimeve maj-qershor dekada I programi 2010-2011

Orari i provimeve maj-qershor dekada I Projekt 30-35 programi 2010-2011

Orari i provimeve maj-qershor dekada II programi 2010-2011

Orari i provimeve maj-qershor dekada II Projekt 30-35 programi 2010-2011

сесија мај-јуни 2018 1 декада 2010-2011 (3)

сесија мај-јуни 2018 1 декада 2013-2014 (4)

сесија мај-јуни 2018 1 декада проект 45 2010-2011 (2)

сесија мај-јуни 2018 1 декада проект 45 2013-2014 (2)

сесија мај-јуни 2018 2 декада 2010-2011 (2)

сесија мај-јуни 2018 2 декада 2013-2014 (2)

сесија мај-јуни 2018 2 декада проект 45 2010-2011 (2)

сесија мај-јуни 2018 2 декада проект 45 2013-2014 (2)

______________________

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________