Прв циклус студии
Докторски студии
Доквалификација

_________________________

октомври 2018
П В С T П С С
« Сеп    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Огласна табла

Презакажување на предавањата за скратена настава кај проф. д-р Марјан Малцев

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Се известуваат студентите од проектот 30/35 дека се презакажуваат предавањата за скратена настава кај проф. д-р Марјан Малцев кои наместо на 31.3.2018 г. ќе се одржат на 21.4.2018 г. во просторија бр. 6 во следниве временски термини:

1. Физичко воспитание со методика: 9:00-11:15 часот.
2. Физичко образование со методика: 11:30-13:45 часот.

проф. д-р Елизабета Бандиловска
раководителка на Институтот за предучилишно воспитание

______________________

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________